31 juli 2009

30/7-09, torsdag

steg upp redan halv elva i morse, för att äta frukost hos maria med johanna & elin klockan elva. efter det gick vi hem till johanna och tittade på 'patrik 1,5' och sen så gjorde vi pannkakor och åt dom. efter det spelade vi kort och sen gav vi massa hejdåkramar till maria, som åker till nice imorgon. jag kommer sakna henne.
kvällsmat halv sju och sen duschade jag och sånt. kvart i nio träffade jag joppe en väldigt liten stund för att prata lite. & jag vet att det inte borde vara så, men det kändes jävligt bra. inget överdrivet & inga tårar, bara ren sanning. och ren vänskap. det är så det ska vara. eller ja, ska & ska. ingenting såntdär borde någonsin få ta slut. men ska det ta slut så var det här verkligen det bästa sättet att göra det på. han är bäst helt enkelt. till och med på att göra slut. om man nu kan vara bra på det?. <3
sen tittade jag & mamma på teve och åt glass och mös. längesen! jag älskar mamma :). vid tio-tiden kom louise & corn och vi tittade på twiligt. och jag älskar att vi kan replikerna utantill.

godnatt.