30 augusti, tisdag
Om gårdagen var krävande för huvudet så var idag krävande för resten av kroppen. Redan innan jag klev ur sängen i morse kände jag den bekanta huvudvärken och illamåendet som jag får efter nätter med dålig sömn. För inatt har jag varit på äventyr med Hannibal Lecter i drömmarnas värld, helt klart ett tecken på att vi tittat på de tre filmerna med Antony Hopkins lite väl nära inpå varandra. Senast igår såg vi den sista, och jäklar vad bra de är! Tyvärr bidrog den som sagt till konstiga drömmar och dålig sömn, och påsarna under mina ögon i morse var inte nådiga. Men efter att jag kämpat i mig några skedar gröt och legat på soffan en kvart och tyckt synd om mig själv tog jag mig i kragen och bestämde mig för att gå till skolan på en Ipren iallafall. Jag vet ju att illamåendet alltid försvinner efter 1-2 timmar.
Dagens föreläsning var väldigt intressant, och efter lunch stack jag till Stadsbiblioteket med Bella och Tess för att hitta skönlitterära självbiografier av människor med någon form av funktionsnedsättning. Kursen innehåller nämligen ett moment där var och en ska ha läst vars en sådan bok, och jag bestämde mig för en om ADHD. Ska bli spännande att läsa och lära mig mer om det!
Resten av dagen har jag spenderat hemma i soffan med magont. För inte nog med att vi livmoderbärare ska ha mensvärk en gång i månaden, vi ska dessutom ha en nästan ännu mer smärtsam ägglossning där emellan. Så ikväll blir det fortsatt stillaliggande läge för att hundra smärtan, och så har vi bestämt oss för att se Seven. Jäklar vilket filmflow vi kommit in i, och dessutom med de mest brutala thrillerna som finns. Men det ger höstkänslor att tända värmeljus och se läskiga filmer, hur mysigt som helst. Hoppas bara jag kan sova inatt...

Dagens outfit