27 juni 2019

Varva ner

Min vardag

27 juni, torsdag
Jag tror att jag börjar landa lite mer i att jag är ledig nu. Har åtminstone börjat njuta lite mer av möjligheten att göra vad jag vill, vara uppe sent och sova länge, läsa böcker och lära känna mig själv lite bättre. Jag är påväg ditåt iallafall, och bara det är en bedrift.
 
I måndags var jag och tränade på förmiddagen, och därefter satte jag mig i min brassestol på Sibbarp och slukade en hel bok - från början till slut. Snacka om nedvarvning! I tisdags hade jag desto mer planer, för klockan halv ett var jag i Helsingborg för att luncha med Bella. Hon har precis flyttat till Allingsås men var nere i Skåne för att fixa det sista i deras lägenhet som de precis flyttat ut från. Så jag passade på att haffa henne några timmar, och jisses vad mycket positiv energi jag fick av det! Efteråt körde jag raka vägen till Lund där jag hade min allra sista träning med gymnasterna, och helt ärligt känner jag mig väldigt färdig med gympan. At least for now. 
 
Igår hängde jag på stranden med mina (numera föredetta) kollegor Cecilia och Josefine och deras totalt 6 barn. Det blev fullt ös med bad, sandkakor, picknick, solning och massor av prat. Precis som det ska vara på sommaren. En riktigt härlig dag fick vi, och jag hoppas verkligen vi får till att göra om det snart!
 
Idag var tanken att jag skulle träna, men när jag vaknade klockan 11(!) och kände hur seg jag var i hela kroppen ändrades planerna ganska snabbt. När jag dessutom insåg att vi saknade ägg till mina heliga pre-exercise-bananapancakes föll planerna pladask. Nej, det blir nog en tripp till Emporia istället och därefter häng på balkongen med en av mina fyra nya böcker som jag köpte i tisdags. Känns som en perfekt torsdag!