31 oktober 2009

31/10-09, lördag

igår blev det heldag med maria & kvällen var oehört stressig med all mat som skulle bli klar. men till sist så blev det iallafall tre-rätters middag + kaka till kaffet till våra päron och det var väldigt uppskattat. sa dom iallafall, haha. tack för kvällen igår, maria :)

idag väckte mamma mig vid 11. det bev fix & sånt och sen trängde vi in hela familjen i bilen. pappa hade köpt blommor till graven, så första stoppet blev vid dalby kyrka. det är otroligt att jag fortfarande kämpar för att hålla tillbaka tårarna. det är snart ett år sen dom dog, och ändå är det så in i helvetes jobbigt att läsa det. "gunnel & knut jönsson" på en fucking gravsten! det går fortfarande inte ihop i mitt huvud. jag har funderat på att gå dit ensam någon gång. sätta mig där och bara tänka. det låter kanske patetiskt, men jag är ju lite sådär filosofisk av mig.
efter att vi lagt blommor & tänt ett ljus så packade vi in oss i bilen igen och åkte till malmö & hem till mormor. det blev middag och sen hjälpte vi henne att kratta löv. och så massa foton såklart :). sen blev det kaka & kaffe och sen vid fyra åkte vi hemåt igen.

nu stter jag här och väntar på att alex ska höra av sig.
ikväll vill jag uuut & göra något, men ja. hon ska höra av sig först, som sagt.
ADJÖ :)