24 juni, onsdag
Idag har jag varit ledig och spenderat massor av pengar, igen. Det känns nästan som att pengarna fått ben och vandrat iväg från mitt konto av sig själv denna månaden. Så är det såklart inte, det är jag som är boven i dramat. Men någonstans får det ändå vara okej, för jag har lovat mig själv att inte spendera särskilt mycket i juli. Jag menar, i stugan finns det ändå inte något annat än en glasskiosk. Och så mycket pengar lägger man väl ändå inte på glass heller.
En bikini blev det idag, trots att storleken kanske inte var helt hundra. Båda tjejerna på Twilfit var noga med att förklara för mig att överdelen kommer att töja sig och att det kommer kännas som om den glider ner. Men med tanke på att brösten nästan hoppade ut ur den storleken som satt bäst i omfånget så valde jag att hålla brösten på plats och köpa den större. Jag får väl dra lite i den, det får det vara värd. För snygg var den, må ni tro!
Jag har också hämtat ut mitt pass idag. Gräslig bild tyckte jag, men vem är snygg på sitt passfoto egentligen? Jag passade också på att växla pengar inför resan, och så köpte jag en byxdress i en färg som kräver väldigt mycket brunare ben än vad jag har idag. Men som sagt, jag satsar på solstolen i turkiturki och hoppas på det bästa.