30 juli, onsdag
Dagarna bara rusar iväg. Visst finns det vissa timmar som är sega på jobbet, speciellt den där timmen innan sista timmen. Men det känns ändå som att jag sitter ganska mycket här hemma, och som att dagen bara sprungit iväg när jag låser upp dörren och stänger av larmet. Som om jag precis larmat på liksom. 
Igår försov jag mig. Vaknade kvart i nio när jag skulle börja i Lödde klockan nio. Det har liksom aldrig hänt förut, jag blev så chockad när jag vaknade av mig själv och insåg att mobilen laddat ur under natten. Men att jag lyckades vara på jobbet halv tio när det tar uppåt en halvtimme att köra dit är faktiskt imponerande. Jag förstår inte hur jag bar mig åt, men det känns bra att veta att det går. 
Efter jobbet åkte jag till Elin och vi åt en god sallad med lax tillsammans. Men så plötsligt gick strömmen och vi fick starta operation rädda-maten och köra rally till Torna Hällestad för att lasta ut alla kyl- och frysvaror hemma hos hennes föräldrar. Men bra gick det, och till och med glassen klarade sig!