20 september 2015

Det som händer

Min vardag

20 september, söndag
Tjoflöjt bloggers! Här rullar dagarna på trots att jag är världssämst på att uppdatera er om det. Jag har varit sjuk i en vecka och inte haft varken ork eller lust att göra någonting alls. Så jag har mest suttit hemma och nyst femtioelva gånger i timmen och känt mig allmänt äcklig för att procenten av förkylningsbaciller i luften i vårt hem antagligen stigit över hundra för längesen. Vilken tur att man inte kan smitta sig själv i efterhand. 
Lite vettiga saker har jag dock gjort. Jag och Chrisse har nämligen varit nere i Skåne två helger i rad. Förra veckan hälsade jag på Karro i hennes nya lägenhet för första gången, och så fick jag komma hem till ett ovanligt tomt och strukturerat hus hemma hos mamma och pappa i och med att Karro faktiskt flyttat ut på riktigt nu. Jag själv ser mig dock fortfarande som lite halvt boende där, det kommer antagligen inte förändras förrän jag flyttar ner till Skåne och inte längre behöver bo hos dem varje gång jag åker ner. Och trots att dom säger att studietiden är den bästa tiden i livet så kan jag inte låta bli att längta tills jag är klar och kan flytta ner för att börja leva på riktigt. Lite drygt ett och ett halvt år kvar, jösses! 
Igår var vi som sagt också nere, denna gången för att fira Marias 22-årsdag hemma hos henne och Jens. Jättemysigt att få bo hos dem om så bara över en natt! Nu är vi tillbaka i Halmstad för nya tag. Både Chrisse och jag är friskare, och jag känner mig redo inför en ny vecka med lite nyttigare mat (för gud vad jag är bra på att unna mig goda saker när jag är sjuk) och lite mer plugg. Och så jobbar jag dessutom till helgen, för första gången sedan vi bytte från Cura apoteket till Apotek Hjärtat. Spännande! Klara färdiga gå!