24 februari 2011

Off we go!

24 februari, torsdag
Om ett dygn sitter jag där i en lyxvilla i Petersham (heter det va?) och ni anar inte hur overkligt det känns. Flyget går halv tolv imorgon förmiddag och efter att jag landat på Gatwick ska jag lyckas ta mig till Victoria station fär att bli hämtad av Elin. Åh, detta är verkligen bara fantasier just nu, tänk att det ska hända på riktigt. Imorgon!
Just nu sitter jag här, oändlig trött och opepp. Leendet på läpparna försvinner dock inte, för imorgon är jag som sagt in heaven! (Åh nu ler jag ännu mer). Väskan måste packas och jag är faktiskt på mycket god väg! Väntar sällskap från både Sandvägen & Havrevägen som ska lämna lite grejer att fylla väskan ännu mer med, trevligt!
För att resumera lovet lite innan jag far iväg kan jag skriva att det varit det minst sagt konstigaste på länge. Tankarna har farit som flugor runt, runt i huvudet. Eller som en guldfisk, som krockar med glasskålen hela tiden ni vet. Men det känns ändå bra nu, mycket bättre än innan. Och helgens ståhej kommer göra att det känns ännu bättre, det är jag alldeles säker på!
Nu känner jag att min latte (som var förvånansvärt god) börjat värka och att jag ska ta vara på min koffeinkick och packa som en durasellkanin innan den frösvinner. Ha en riktigt trevlig helg här hemma i kylan, för London - here i come!