30 oktober, söndag
Jäklar vad effektiv jag har varit idag! Med tanke på att jag sov uppåt 24 timmar från i fredagskväll tills i morse var jag hyfsat utvilad när jag gick upp vid åtta i morse. Och att klockan egentligen var nio enligt sommartiden var ju bara en vinst! Dunderförkylningen jag kammat hem ovanpå all stress gjorde mig helt enkelt totaldeckad hela dagen igår, och jag är så glad att jag hade både tid och möjlighet att helt koppla bort skolan och bara ligga i soffan en hel dag. Idag har jag däremot varit effektiv. Började med att steka både pannkakor och bacon till frukost åt mig och min bakissjuke pojkvän som varit på fest hela långa kvällen igår. Så härligt det är att börja dagen med något alldeles extra! Därefter råkade Chrisse välta en hel kopp kaffe över mattan i vardagsrummet så att Johannas städservice fick rycka in. Att jag lyckades få bort allt trots mattans ljusgrå och vita nyanser ser jag som en jäkla prestation! 
Resten av dagen har jag spenderat i köket framför datorn, och jag kom faktiskt väldigt långt på min analys. Känns så bra att för första gången på tre veckor känna att jag ligger i fas! Hoppas bara det håller i sig nu, och att jag inte kommer på alltför stora saker jag missat.
Förutom pluggande har jag skypeat med Elin och Maria hela vägen från Sydney och Lund. Bästa energitillskottet, det behövde jag verkligen!