30 augusti 2010

30/8-10, måndag

Helgen var väldigt fin! I fredags var min enda lektion inställd och jag fick reda på det innan jag hann åka hemifrån, så det blev slappedag fram till tre-tiden då jag åkte in till stan och hade en romantisk middag på Burger King med Sebbe, haha. Sen tog vi tåget till Tyringe där vi promenixade till Missionskyrkan där vi träffade trevligt folk & där hade jag trevligt och spelade monopol medan Sebbe roade sig med de lite mer överenergiska människorna och spelade pingis.

Vi sov hos Sebbe och precis när vi skulle köra moppe in till Tyringe för att ta tåget så öppnade himlen sig. Dock hade vi inget annat val än att ge oss ut i spöregnet och köra. Sen satt vi något genomblöta hela vägen till Dalby. Men, vi överlevde! På kvällen åkte vi till Maria och lagade god mat och sen tittade vi på de två första Harry Potter-filmerna innan klockan blev två och jag redan hade sovit i en timme och vi beslöt oss för att bege oss hemåt.

Igår tog Sebbe bussen hem klockan halv nio och efter att ha suttit hemma en stund begav jag mig till nyvångshallen vid 12-tiden. Där var det prova-på-dag för hela slanten och efteråt hade vi ett litet möte. & nu blir det ändringar i alla grupper.. IGEN. Men ja, efter att Freja & jag suttit hemma hos mig i en timme och mailat och klyddat så fick vi faktiskt rätt på allting och träningen börjar, trots allt klydd, imorgonkväll :)

Ha det fint!