29 september, torsdag
Idag hade vi skolfoto, och för säkerhets skull var jag med på hela tre stycken. Detta var ingenting jag direkt uppskattade mer än att jag fick gå ifrån historie-lektionen. Nej, det var mest krävande att byta outfits och se sådär fejkglad ut som jag alltid lyckas göra på skolfoton.
På klassfotot var vi galna & jag tycker om dom himla mycket ibland! Temat var ballonger, och över hundra ballonger blev det (som nu ligger sprängda på skolgården, det lät seriöst som nyårsafton!). Men bilden blev riktigt snygg faktiskt, jag gillar vår kreativitet!
Bilden med studentkommittén blev också ganska läcker. Jag & Kajsa körde på vita klänningar, medan killarna hade kavaj. Och med blå & gula ballonger i händerna och syrrans studentgosedjur runt halsen lyckades vi kalasbra.
Tredje & sista bilen tog jag tillsammans med elevrådet, där vi tydligen är fler än hela min klass när alla är där. Eftersom folket i elevrådet inte direkt är mina favoriter kände jag inte riktigt för att skrika "KUUUUK", som alla andra gjorde medan fotografen fotograferade oss. Nej jag ser nog ganska tråkig och deprimerad ut på den bilden, men så får det faktiskt vara. Jag borde ju iallafall lyckats bli bra på en!