30 november 2016

Glitterfest i Alnarp

Min vardag

30 november, onsdag
Jag skyller min blogginaktivitet på att jag är så trött på att skriva efter att skriva examensarbete hela dagarna. Det är så skönt att inte sitta med datorn när jag kommer hem och bara slippa se skärmen. Förresten så är vi mitt inne i perioden av alla spännande säsongsavslutningar i de tusen tv-program jag följt under hösten, vilket jag måste erkänna kanske tar lite för mycket av min fritid...
I helgen var det rajraj nere i Alnarp. Och bilden som jag hade av att Marias skola skulle vara liten och mysig förändrades helt. Visserligen hade jag rätt i att den var mysig, men den var så otroligt mycket större än jag trodde. Och så jäkla fin. Blev nästan avundsjuk på att hon får gå i den där härliga miljön hela dagarna, man kan ju inte annat än att få inspiration av en sån plats. Perfekt för en blivande landskapsarkitekt! Anledningen till att vi var där var att det var glitterfest med både sittning och eftersläpp. Och alltihopa började med ett spex i aulan, så otroligt välplanerat! Jag önskar så att vi hade mer av det där studentlivet här i Halmstad, trots att jag ju faktiskt har valt att inte delta i det lilla studentliv här finns. Himla glad är jag iallafall över att jag fick följa med i lördags, och det var, helt ärligt, flera år sedan jag dansade så mycket som jag gjorde i lördags. Non stop, så jävla kul.
I söndags hann jag dessutom dra med mig syrran en sväng till Dalby för att hälsa på mamma och pappa. Nu när det äntligen är officiellt att Karro fått nytt jobb och därmed ska flytta till Stockholm vid årsskiftet tar jag alla chanser jag får att träffa henne. Jag flyttade från Skåne lagom till att hon flyttade dit, och nu blir det alltså samma visa en gång till när hon flyr skåneland när jag planerar att flytta ner inom ett halvår. Vemodigt, men ändå är jag så jäkla stolt och glad över att hon, av alla sökande, fick det där jobbet. Det är hon värd!