31 juli, söndag
Syrran har varit på besök och vi har hunnit hitta på hur mycket som helst ihop! Hemmakväll i torsdags för att sen gå upp supertidigt i fredags för en tur till Ullared. Där var lagom mycket folk, och med tanke på att vi gjorde det som en kul grej med köp-vad-vi-hittar-inställning istället för att komma dit med långa inköpslistor blev det en väldigt odramatiskt och rolig shoppingdag. Annars är både hon och jag baddare på att tappa både energi och humör i takt med att vi inte hittar vad vi söker och blodsockret faller. Efter att vi fyllt vars två Gekåspåsar körde vi hem igen och hann faktiskt sova en stund innan vi duschade och gjorde oss i ordning för kvällen. Halv sju kom Axel, och Chrisse gjorde klart det sista på maten innan vi åt lövbiff med tryffelbea. Därefter mötte vi upp Micke i stan för en timmes bowling som jag, trots en jäkla ledning genom två hela rundor, kom tvåa i. Efteråt beställde vi in mer dricka och spelade biljard, och det blev en väldigt lyckad kväll på alla sätt och vis!
Igår eftermiddag kom mamma och pappa upp och vi körde ut till ett supermysigt café precis utanför Halmstad som dom blivit tipsade om. Dit åker jag definitivt igen, för vad är bättre än hemmabakade kakor i en mysig trädgård en varm sommardag? Efteråt körde vi en runda till Tylösand för att se oss omkring innan vi körde hem för att äta middag. Så mysigt att få ha hela familjen på besök och att jag för en gångs skull får bjuda dem på middag, kaffe och kaka!
Idag har jag jobbat 12-20 och nu ser jag mest fram emot morgondagen då jag äntligen ska träna igen och bara ta det lugnt. För hur trevligt det än är med besök så tar det på krafterna. Och förresten så träffar jag familjen igen om bara en vecka!