28 juni 2017

Nyheter

Min vardag

28 juni, onsdag
Idag tvingade jag mig själv att gå upp klockan halv nio. Jag har verkligen fått känna på hur ohållbart det är att sova till halv elva varje morgon, och bevisligen gör det mig snarare tröttare än piggare. Nej, max nio timmars sömn per natt är alldeles tillräckligt för att jag ska kunna vara människa dagen efter! Så nu blir det helt enkelt nya rutiner, och jag hoppas att morgontröttheten i mig är villig att acceptera det. 
 
Efter frukost åkte jag till Emporia för att handla skruvar till köks-ö-projektet. Något som skulle bli en snabb och relativt billig shoppingrunda blev dock inte riktigt det. Jag sprang på ett par supersnygga skor, och efter att jag försäkrat mig om att jag inte har några bra vardagsskor (och det är faktiskt sant) så tillät jag mig själv att köpa dem. Och med tanke på att helgens planer innefattar övernattning i Falsterbo med Chrisses nya jobb så kände jag att mina ganska slitna sneakers behövdes bytas ut mot ett par lite mer fashionabla skor. 
 
Vill också passa på att visa vår nya matta som jag fått ärva av mormor. Den låg på hennes övervåning i säkert trettio år, om inte mer, och jag lade aldrig märke till den så länge hon levde. Men när vi tömde huset fick jag upp ögonen för den och efter att mamma varit snäll och kemtvättat den till oss är den nu äntligen på plats!