27 mars 2010

27/3-10, lördag

Veckan har bjudit på massa fint väder och åh vad det gillas! I torsdags filmade vi in vår reklamfilm hela skoldagen och det var riktigt kul! Efter skolan följde jag med hem till Bastian och sov där. Mysigt, absolut! Igår var vädret ännu bättre och skolan var sjukt chill. Vi åkte in till stan på lunchrasten och satt på stortorget med vars en glasstrut fylld med massa god & somrig glass. Åh vad jag älskar att vi har fått se lite tecken på att sommaren är påväg! (L)

Igår följde Sebbe med mig hem efter skolan och så såg vi & pappa Paranormal Activity. Fyfan säger jag bara. Jag är fortfarande vettskrämd! Fast den var riktigt bra så jag rekomenderar er ändå att se den. Iallafall, på kvällen hade jag fredagsmys med Maria, Johanna, Elin & Bastian och det var väldigt trevligt. Efter att vi sett Let's Dance såg vi Red Eye och den var riktigt bra :).

Ikväll har Karro & jag hemmakväll. Mamma & pappa är borta så vi har precis ätit klart vår egenlagade lövbiff med klyftpotatis och sås och sånt mumsigt. Det är väldigt bra att ha en syster som älskar mat & som kan laga den, faktiskt :D

Nu blir det Freaky Friday & sen millenium triologin. & sen hoppas jag att Sebbe uppehåller mig på msn tills jag somnar så att jag slipper ligga helt livrädd när jag ska sova.
PUSS!