29 december 2015

Årets julfirande

Min vardag

29 december, tisdag
Det var den julen det. Swosch sa det och så var julmaten uppäten, klapparna öppnade och mellandagsrean avklarad. En anledning till att det gick fort måste ju vara att det var så himla skoj att träffa alla. Dels min egen familj och släkt, men också Chrisses. Och så mina fina vänner såklart, som jag måste hinna träffa betydligt mer innan jag åker hem till Halmstad igen! Idag är det en vecka tills vi måste åka upp igen, och jag börjar redan nu frukta för det. Egentligen beror det mest på att jag måste börja tentaplugga på allvar då. För förutom det ska det bli väldigt skönt att komma hem till vardagen igen och att få träffa Chrisse varje dag. 
Nåväl, jag skulle ju faktiskt skriva om min jul. Lillejul spenderade vi i vanlig ordning i Svalöv med Chrisses släkt på hans mammas sida. Som omväxling var vi dock hos hans kusin i hennes nya hus, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev ordenligt avundsjuk. Hur fint som helst! Och dessutom en väldigt mysig kväll. På julafton var vi hos min farbror i Limhamn med alla de vanliga traditionerna. Extra kul var att mormor kom en stund också, trots att hon blev inlagd på kortidshem för drygt en vecka sedan. Så vi var samlade allihopa, och bara det var ju mysigt i sig! Sedan dess har jag i princip bara varit här hemma. Vi var inne på Emporia en sväng för att checka in mellandagsrean, men där var så mycket folk att shoppinglusten fullkomligt dog inom mig. Så jag vandrade mest i de butiker som resten av familjen ville titta i, och la största fokuset på att inte tappa bort alla. 
I söndags hälsade vi på mormor på hemmet, och sen åkte jag direkt till Chrisses mamma i Bunkeflo för att bara vara med hans familj. Jag vet inte hur många gånger jag redan skrivit ordet mysigt i detta inlägg, men jag måste faktiskt få skriva det här också. Supermysigt, till och med! 
Ikväll kommer Chrisse hit till Dalby på middag och mys med familjen, och jag har längtat hela veckan! Imorgon blir det förmodligen en tripp till Nova för att shoppa det sista inför nyår på torsdag. Glamourtema, vi får se hur det blir.
Vi ses nästa år, bloggen! Gott nytt år!