29 februari 2016

Helgens bravader

Min vardag

29 februari, måndag
I helgen har jag hunnit med att fira två av de viktigaste människorna i mitt liv - Elin och Christopher. Fredagen blev väldigt insensiv med seminarium i Göteborg på förmiddagen och fest i Lund på kvällen, men vill man så går det. Och det var dessutom fantastiskt roligt att träffa Elins vänner från LTH!
På lördagen åt jag mysfrulle med mamma och pappa innan jag körde hem till Halmstad igen. Sen firade vi Chisses 23-årsdag och Jockes 25-årsdag hela kvällen, och avslutade på mårtenssons med vad som kändes som halva Halmstads befolkning. Väldigt trevligt!
Igår ställde jag klockan för att komma upp i någorlunda tid. Sen fixade jag bullfrukost och sjöng för Chrisse så att han också vaknade, och så fick han öppna paketer i sängen precis som det ska vara när man fyller år! På eftermiddagen hade vi fotbollshäng hos oss, och med lägenheten fylld av härlig bakisstämning stod till och med jag ut med att titta på fotboll. 
Supertrevlig helg, och idag är jag alldeles utmattad i hela kroppen. Sitter just nu på tåget hem från Göteborg och bara längtar efter min lediga dag imorgon. Fy fan vad skönt! Tack mina vänner, för att ni är så fina.